>

Handige accessoires voor iedereen!

Djitee streeft ernaar om u doormiddel van duurzame en vindingrijke producten te ondersteunen bij het vergemakkelijken van uw dagelijkse bezigheden.

Onze visie

Onze Visie: Vereenvoudiging van het Leven

Bij Djitee is onze visie helder: we streven ernaar om uw leven te vereenvoudigen en te verbeteren met duurzame en vindingrijke producten. We begrijpen de uitdagingen van een druk bestaan en de impact ervan op uw welzijn.

Stressverlichting en Gemak voor U

Stress, rusteloosheid en het risico op een burn-out zijn bekende zorgen die we willen verlichten. Of het nu gaat om handige accessoires voor uw auto, fiets, werkplek, thuis of tijdens uw reizen, Djitee staat voor u klaar om uw dagelijkse bezigheden te vergemakkelijken en stress te verminderen.

Particuliere Verkoop via Bol.com: Gemak in Winkelen

Of u nu als particuliere klant via Bol.com winkelt, bij Djitee streven we naar een naadloze winkelervaring. Onze producten zijn ontworpen om uw leven te verbeteren, met minder stress en meer gemak als resultaat.

B2B-oplossingen: Versterking van Merkidentiteit

Voor bedrijven bieden we op maat gemaakte producten en bulkbestellingen aan, waarmee uw unieke merkidentiteit wordt versterkt. Djitee levert hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen, zodat uw bedrijf kan besparen zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Servicegericht Denken: Snelle Levering en Uitstekende Klantenservice

Bij Djitee draait het niet alleen om producten, maar ook om service. We begrijpen de waarde van uw tijd en streven ernaar om uw bestellingen snel en efficiënt bij u af te leveren. Ons toegewijde team staat altijd klaar om al uw vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Bij Djitee brengen we gemak bij uw favoriete winkelplek, online of in de zakelijke wereld.

Innovatie en Toewijding aan Uw Gemak

Djitee blijft zich inzetten voor innovatie om uw gemak te vergroten. Of het nu gaat om nieuwe producten, verbeterde diensten of maatwerkoplossingen, we blijven streven naar manieren om uw leven eenvoudiger en plezieriger te maken. Uw comfort en tevredenheid blijven onze hoogste prioriteit. Bij Djitee brengen we gemak bij uw favoriete winkelplek, online of in de zakelijke wereld.

Kies Jouw Winkelervaring: Djitee Biedt Vrijheid in Aankoop

Bij Djitee geloven we in het bieden van ultiem gemak aan onze gewaardeerde klanten. Daarom geven we jou de vrijheid om te kiezen hoe je onze producten wilt aanschaffen. Of je nu de voorkeur geeft aan het vertrouwde winkelen op Bol.com of liever een ander verkoopkanaal gebruikt, bij Djitee staat jouw tevredenheid voorop.

Via diverse verkoopkanalen, waaronder Bol.com en andere partners, kun je eenvoudig ons uitgebreide assortiment ontdekken. Naast onze bekende producten zoals praktische telefoonhouders, duurzame koffiebekers en comfortabele gebedskleden, bieden wij ook andere innovatieve producten aan die aansluiten bij jouw levensstijl en behoeften.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek vandaag nog het veelzijdige assortiment van Djitee en geniet van het gemak van winkelen op jouw favoriete platform. Jouw keuze, jouw gemak - dat is waar Djitee voor staat.

Djitee's Bulk Inkoop: Meer dan Alleen Producten, Een Complete Oplossing

Bij Djitee streven we ernaar om zakelijke klanten te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan hun specifieke behoeften en eisen. Van duurzame DURABLY® bekers met gepersonaliseerde logo's tot unieke Prayi gebedskleden voor Ramadan en praktische telefoonhouders voor bezorgbedrijven - onze bulk inkoopmogelijkheden bieden een breed scala aan producten die flexibiliteit, kwaliteit en merkidentiteit combineren. Ontdek hoe Djitee u kan helpen uw merk te versterken en indruk te maken op uw klanten met onze uitgebreide selectie en personalisatiemogelijkheden. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen van samenwerken met Djitee voor al uw zakelijke inkoopbehoeften.

Bij Djitee begrijpen we de specifieke behoeften van zakelijke klanten als geen ander. Daarom zijn we verheugd om aantrekkelijke bulk inkoopmogelijkheden aan te bieden, speciaal ontworpen om aan de eisen van bedrijven en organisaties te voldoen.

Ontdek de mogelijkheden van bulk inkopen van onze DURABLY® bekers met uw eigen logo, waarmee u duurzaamheid en merkidentiteit kunt combineren. Of kies voor onze Prayi gebedskleden met een aangepaste verpakking, perfect om tijdens de Ramadan weg te geven als een attent en zinvol cadeau. Voor bezorgbedrijven bieden onze Cuppy korte- en lange telefoonhouders een praktische oplossing voor in de busjes, waardoor telefoons veilig en binnen handbereik blijven tijdens het bezorgen. En dat is nog maar het topje van de ijsberg; ontdek al onze andere producten en de vele mogelijkheden die we bieden.

Naast de voordelen van onze geselecteerde producten tegen scherpe prijzen, bieden we ook uitgebreide personalisatiemogelijkheden. Of het nu gaat om het toevoegen van uw bedrijfslogo, het aanpassen van verpakkingen of het toevoegen van een extra'tje aan uw bestelling, bij Djitee streven we ernaar om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen.

Wilt u uw merk versterken, eenheid creëren binnen uw organisatie of indruk maken op uw klanten met op maat gemaakte producten? Kies dan voor bulk inkoop bij Djitee en profiteer van flexibiliteit, kwaliteit en uitstekende service die speciaal is afgestemd op zakelijke klanten. Vul het offerteaanvraag formulier in om de mogelijkheden te bespreken en uw gepersonaliseerde bulkbestelling te plaatsen!

Djitee's 'Product-From-Scratch': Het Begin van Jouw Unieke Product

Bij Djitee gaan we verder dan alleen standaard bulk inkoopmogelijkheden. Met onze innovatieve 'Product-From-Scratch' service bieden we jou de mogelijkheid om een product op maat te creëren, geheel naar jouw wensen en behoeften. Of je nu een kapperszaak hebt en op zoek bent naar een unieke kam met je eigen logo en verpakking, of een specifiek product in gedachten hebt dat je niet kunt vinden in ons bestaande assortiment - wij staan klaar om je te helpen. Lees verder om meer te weten te komen over deze spannende service en hoe Djitee je kan ondersteunen bij het realiseren van jouw unieke productideeën.

Bij Djitee begrijpen we dat sommige zakelijke behoeften verder gaan dan standaard bulk inkoopmogelijkheden. Daarom introduceren we onze unieke 'Product-From-Scratch' service, waarbij we samen met jou een product op maat creëren dat perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Stel je voor dat je een kapperszaak hebt en je wilt een unieke kam met je eigen logo en verpakking. Met onze expertise en uitgebreide netwerken kunnen wij het gehele aankoopproces voor jou verzorgen. Van het zoeken naar de juiste leveranciers en het regelen van import tot aan documentatie en verzending, Djitee neemt alles uit handen. Dit betekent dat je een product krijgt dat volledig op maat is gemaakt, geheel naar jouw behoefte en tegen een scherpe prijs.

Onze 'Product-From-Scratch' service is ideaal voor bedrijven en organisaties die een specifiek product in gedachten hebben en niet gebonden willen zijn aan de bestaande producten van Djitee. We begrijpen dat je het misschien te druk hebt om dit soort ideeën werkelijkheid te maken, en daarom staan wij klaar om je te helpen. Dankzij onze beste partners en uitgebreide ervaring op het gebied van productrealisatie kunnen wij jouw visie tot leven brengen.

Kortom, als je op zoek bent naar een op maat gemaakt product en een stressvrije oplossing, kies dan voor de 'Product-From-Scratch' service van Djitee. Vul vandaag nog het offerteaanvraag formulier in om de mogelijkheden te bespreken en jouw unieke productideeën werkelijkheid te maken!

Onze partners.

Bol.com
Desined
FB Fullfilment
Exprtise.
GraphX
BrandMonks
ISK Groningen
Web Refresh