Welkom bij Car Refresh!

De specialist in uw autoverzorging

Over ons

Door de jarenlange ervaring die is opgebouwd streven wij dan ook naar perfectie en kwaliteit voor uw auto of bedrijfswagen. Wij besteden de beste zorg en aandacht aan uw auto, zodat deze tot op de laatste detail op weg gereden kunnen worden. Voor alle behandelingen voor zowel interieur als exterieur geldt, dan alleen het beste resultaat goed genoeg is. Hiervoor gebruiken wij de beste middelen die ons ter beschikking staan. Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel!

Diensten

100% krasvrij

Uw auto wordt gegarandeerd 100% krasvrij en vakkundig gewassen, zonder hardnekkige wasstraat borstels of verkeerde producten die de lak kunnen aantasten. Door de zorg die wij aan uw auto besteden blijft uw auto er als nieuw uitzien. En daarnaast heeft dit een positieve invloed op de waarde bepaling bij een eventuele verkoop of inruil.

Behandeling

Shampoorellen is een behandeling, waarbij wij de stoelen, deurbekleding, hemelbekleding en vloerbekleding reinigen. Schoon warm water gemengd met een reinigingsmiddel wordt onder hoge druk in de bekleding gespoten, waarbij gelijktijdig wordt uitgezogen met een krachtige zuiger. Op wens ook leer behandeling.

Kwaliteit voor u.

Kom gerust langs of neem telefonisch contact op zo kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen. Met uw wensen en de mogelijkheden na onze advies kunnen we een offerte op maat stellen en na het akkoord gaan we voor u aan de slag.

  • Snelle service en kwaliteit staat centraal.
  • Oog voor detail en zorgvuldigheid.
  • Aantrekkelijke kostprijs voor het allerbeste eindresultaat

Heeft u snel een behandeling nodig maar wilt u ook kwaliteit ervoor terug dan bent u op het goede adres. Doordat wij een oog voor detail hebben zullen we geen een plekje missen en zorgvuldig te werk gaan. Naar uw wensen kunnen we door verschillende behandelingen uw auto een volledige verzorging verlenen. Ook hebben wij de meest aantrekkelijke tarieven voor het allerbeste eindresultaat die er voor zorgt dat u met een lach weg kunt rijden.

Hand Carwash

Diensten

De diensten die wij met klasse verlenen

Poetsen & Polijsten

Bij Car Refresh kunt u terecht om de exterieur van uw auto te laten poetsen en polijsten in Groningen. Wij als ervaren specialisten staan voor u klaar om de buitenkant van uw auto weer te laten stralen.

Leder- bekleding behandeling

Wij zijn ook gespecialiseerd in het behandelen van u leder- bekleding door het verwijderen van vlekken en het herstellen van uw leder- bekleding.

Stoomreiniging

Doordat wij gebruik maken van een stoomreiniger kunnen we de diepe vlekken en nare geuren van uw interieur verwijderen zodat u weer in een frisse auto kunt rijden.

Waxxen & Coating

Met het waxxen brengt u een extra beschermende laag aan uw auto. Dit beschermt de lak tegen de zon en vuil op de weg. Bovendien laat het na een polijst beurt uw auto glimmen en daarnaast word het schoonmaken simpeler. Dit komt omdat het vuil zich slechter hecht aan de lak van uw auto.

Auto coating is een dunne laag die over uw autolak wordt aangebracht. Een coating biedt enige bescherming tegen het ontstaan van krasjes, ofwel swirls, die ontstaan door het gebruik van de auto. Zo'n coating kunt u vergelijken met een kleurloze lak die de lak van uw auto beschermt.

Interieur & Exterieur

U mag het pakket volledig samen invullen naar uw wensen van basis tot een hele uitgebreide behandeling met verschillende opties voor uw auto.

Ozon Behandeling

Ruikt uw auto niet meer zo fris? Geeft de auto door al het roken en andere wezensheden nare geur? Stinkt de airco of geeft het een muffe geur en komt u hier niet meer vanaf? Laat het aan onze specialisten over! Wij kunnen uw auto weer fris en fruitig met daarnaast hygiëne terug aan u afleveren door onze effectieve ozon behandeling. Neem deze openingsactie nu en kom af van alle nare geuren.

Locatie

Wij van Car Refresh zijn gelokaliseerd in Groningen Antillenstraat 7F daar bent u tijdens ma/zo 09:00 - 18:00 altijd welkom zodat wij een snelle service met hoogwaardig kwaliteit kunnen verlenen.

Berichten

Alle klanten die wij tevreden hebben gesteld

BMW-545E
BMW-320ED
BMW-X4M - Competition
Opel-Meriva
BMW-320D
Volvo-XC40
Volkswagen-Golf 7.5 - GTI
Volkswagen-Golf 7 - GTE
Volkswagen-Polo
Volkswagen-Golf 6 - 1.4
Mercedes Benz-A45 AMG - Performance Edition
Volkswagen-Polo - 1.4 TDI Bluemotion
Volkswagen-Passat - TSI
Mercedes Benz-Sprinter - L3H2
Skoda-Octavia
Volkswagen-Golf 5 - 1.6 FSI
Mercedes Benz-V Klasse - AMG Pakket

Tarieven

Stoomreiniging

Small

Van 60
Voor 40
Stoomreinigen & Wassen
Afspraak maken

Medium

Van 70
Voor 50
Stoomreinigen & Wassen
Afspraak maken

Large

Van 80
Voor60
Stoomreinigen & Wassen
Afspraak maken

Wassen

Inclusief Fast Glaze behandeling t.w.v. €25,-

Wassen

Voor 35
Stoomreinigen & Wassen
Afspraak maken

Poetsen & Polijsten

Small

200
Poetsen & Polijsten
Afspraak maken

Medium

300
Poetsen & Polijsten
Afspraak maken

Large

400
Poetsen & Polijsten
Afspraak maken

Waxxen & Coating

Waxxen

Vanaf 200
Waxxen & Coating
Afspraak maken

Coating

Vanaf 350
Waxxen & Coating
Afspraak maken

Het proces van de Ozon behandeling

Wanneer u uw auto bij ons langs brengt voor een ozonbehandeling dan gaan we van start met het stofzuigen van de auto. Daarna maken we alle ruiten vanuit de binnenkant schoon. Vervolgens plaatsen we de ozon generator in het midden van de auto en sluiten deze aan. De ventilatie van de auto wordt geactiveerd en zorgt voor een goede circulatie van de ozon. Tijdens de ozon behandeling maken we de ruiten aan de buitenkant schoon. Na circa 45 minuten (afhankelijk van de grootte van uw auto) is de behandeling klaar en ruikt de auto weer fris en neutraal. Gedurende deze behandeling kunt u gerust bij onze koffie ruimte een lekker kopje koffie of een heerlijke thee nemen tot dat uw auto klaar is.

Ozonbehandeling

Van 75
Voor 50
Ozon behandeling
Afspraak maken

Contact

Voor al uw vragen of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen